زبان بدنتان را درک کنید.
اگر مدام خسته هستید آهن بدنتان کم است.
خوردن گوشت، عدس، اسفناج،کشمش
اگر پوستتان میخارد روی بدنتان کم است.
زرده تخم مرغ،لوبیا سفید،جگر
اگر سرتان شوره میزند ویتامین A بدنتان کم است.
آب هویج، سیب زمینی، کدو
اگر مدام عفونت میگیرید سلنیوم بدنتان کم است.
ماهی، میگو، تخمه آفتابگردان
samsam
دوشنبه 19 آذر 1403 ساعت 09:32
در حالی که انجماد می تواند رشد باکتری ها را کند کند، اما آنها را از بین نمی برد. وقتی باقیمانده غذا را ذوب می کنید، باکتری ها ممکن است دوباره شروع به رشد کنند و شما را بیمار کنند. به همین دلیل مهم است که باقیمانده های ذوب شده را به روش صحیح دوباره گرم کنید.
▫️قرار دادن غذاهای منجمد در آب داغ یا گذاشتن آنها روی جسمی گرم، برای ذوب شدن می تواند باعث رشد سریع باکتری ها شود. سه راه مطمئن برای آب کردن غذا وجود دارد: در یخچال، در آب سرد و در مایکروویو.
samsam
شنبه 17 آذر 1403 ساعت 17:12
عادت مصرف نوشابه
•سیگار کشیدن
•کمبود ویتامین B6
•ورزش نکردن
•کمبود منیزیم
•مصرف بالای سدیم
•عدم رسیدگی بهموقع به بیماریها و عفونتها
samsam
دوشنبه 12 آذر 1403 ساعت 17:28