از آب داغ برای آب کردن غذاهای منجمد استفاده نکنید

در حالی که انجماد می تواند رشد باکتری ها را کند کند، اما آنها را از بین نمی برد. وقتی باقیمانده غذا را ذوب می کنید، باکتری ها ممکن است دوباره شروع به رشد کنند و شما را بیمار کنند. به همین دلیل مهم است که باقیمانده های ذوب شده را به روش صحیح دوباره گرم کنید.

▫️قرار دادن غذاهای منجمد در آب داغ یا گذاشتن آنها روی جسمی گرم، برای ذوب شدن می تواند باعث رشد سریع باکتری ها شود. سه راه مطمئن برای آب کردن غذا وجود دارد: در یخچال، در آب سرد و در مایکروویو.

هوشمند سازی ساختمان چه فایده ای داره؟ اگه میخوای بدونی روی هوشمندسازی ساختمان کلیک کن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد